Gå til hovedindhold

Derfor skal du efteruddanne dine medarbejdere (hint: det handler ikke (kun) om dem)

Dine medarbejdere vil gerne efter- og videreuddanne sig – det viser en ny undersøgelse fra REG LAB. Her er tre grunde til, at du skal give dem muligheden.

 • Læs op

Indhold

  01: Du gør det attraktivt for dine medarbejdere at blive på din arbejdsplads. Hvis de kan blive ved med at udvikle sig der, hvor de er, hvorfor så skifte arbejde? I en tid, hvor rekrutteringsmarkedet er mættet af rekrutterings-sultne virksomheder, er fastholdelse et nøgleord.   

  02: Du får ny, værdifuld viden ind i virksomheden - viden, som kan spare jer for at rekruttere. Måske kan dine nuværende medarbejdere skubbe jer i en mere bæredygtig retning? Sætte fart på den digitale omstilling? Uanset, hvilke udfordringer I står over for, er der efter- og videreuddannelser, som kan give jer lige præcis det kompetenceløft, I har brug for. 

  03: Du får nemmere ved at tiltrække og rekruttere nye medarbejdere. Hvis I får ry for at være en arbejdsplads, der prioriterer medarbejdernes udvikling, er der flere, der vil arbejde for jer (hosthost, employer branding).  

  Og det var så de tre gode grunde. Men hvor sender du dine medarbejdere hen, når de gerne vil suge ny viden til sig?

  På vores tre lokale uddannelsesinstitutioner VIA, Learnmark og Erhvervsakademi Dania finder du mere end 1.000 uddannelser og kurser - fra bæredygtigt byggeri over ledelse til digitalisering, innovation og meget mere.

  Tjek de forskellige muligheder her 

  Efter- og videreuddannelser VIA
  Efter- og videreuddannelser Learnmark
  Efter- og videreuddannelser Erhvervsakademi Dania