Gå til hovedindhold

Om Horsens

Vi har et væld af veletablerede virksomheder, der danser med de tunge drenge, og vi har masser af ihærdige iværksættere, der altid leder efter nye legekammerater. 

 • Læs op

Indhold

  Horsens Works - så let kan det siges

  Skal vi dele lidt mere, kan vi fortælle om vores store virksomheder, hvis underspillede jyske natur gør, at de aldrig praler. Men sagt i al fortrolighed, konkurrerer de med de store internationale spillere.

  Hos dem bliver du en del af veletablerede forretninger, hvor der er overskud til at eksperimentere og ekspert-kolleger, der vil lære fra sig og byde dig velkommen som endnu en ekspert.

  Og når du nu har os på to-mands-hånd, kan vi også røbe, at vores mange start-ups er drevet af ihærdige iværksættere, som leder efter kolleger til at udvikle morgendagens løsninger.

  Og naturligvis skal du også høre om alle vores andre virksomheder, som kan overraske dig med drømmejobbet.

  Så har vi heller ikke sagt for meget.

  Klar til næste skridt?

  Tag en snak med Business Horsens.

  Vidste du egentlig, at...

  - vi har over 4000 virksomheder i Horsens-området?

  - du her kan få arbejde inden for brancher som byggeri, kommunikation, fødevarer, fremstillingsindustri, logistik, sundhed, handel og service?

  - du kan gøre karriere hos virksomheder, der konkurrerer mod de største internationale spillere og start-ups, som leder efter hoveder og hænder til at løse morgendagens udfordringer?