Gå til hovedindhold

Start op

Iværksættere i vores område er gjort af noget helt særligt. De ser gyldne muligheder, knokler og vækster – og så hjælper de hinanden undervejs og står sammen som ærtehalm. Vil du også være med?

 • Læs op

Indhold

  Mød Casper

  Han arbejder i BusinessHorsens og kender alle de muligheder, du har som iværksætter i Horsens-området.

  Casper svarer både på telefon, mail og over en kop (god) kaffe. Ring på 27 61 49 03.

  Send mail

  Mød to af vores knalddygtige iværksættere:

  Venture City Horsens har et stærkt korps af mentorer, som du som iværksætter kan bejle til, hvis du har brug for ekstra sparring og erfaring til din forretningsudvikling. Læs mere hos Venture City.

  Charlotte Schwartz

  Den erfarne iværksætter Charlotte Schwartz Petersen rådgiver lokale start-ups inden for interiør- og modebranchen og deler gerne både netværk og erfaring med sine mentees.

  Hun ved, hvordan man undgår klassiske fejl, og så er hun bundærlig i sin rådgivning. Det giver den mest troværdige relation – og de bedste resultater.

  Hendes bedste råd til dig, der drømmer om dit eget? Du skal kunne mærke din idé helt ind i hjertekulen og samtidig tænke din forretning ind i de forandringer, der konstant sker i salgsled, værdikæder og kundeadfærd.

  Og det er ikke bare noget, hun siger – Charlotte følger sine egne leveregler og har selv lige kastet sig ud i et nyt start-up-eventyr med butik og webshoppen ROOTS DENMARK.

  Poul Bøtker

  De fleste iværksættere kæmper med én fælles udfordring: Økonomi.

  Det har Poul Bøtker til gengæld styr på efter selv at have været direktør og medejer i elektronikfirmaet BHE A/S i 17 år. I dag deler han derfor sin erfaring og gode råd som mentor for lokale iværksættere i tech-branchen.

  Bøtker oplever en hel del top-passionerede iværksættere, der er opslugte af deres produkter, men har brug for ekstra sparring til at udvikle deres forretning, salgs-pitches og forståelse for markedet. Her gør en udefrakommende mentor en forskel for de fleste. 

  Der er gang i kedlerne i vores lokale iværksættermiljø – her er nogle af de initiativer, du kan plotte i din kalender.

  • Business Horsens sørger løbende for events, kurser og netværksarrangementer, der hjælper lokale start-ups til at trives endnu bedre.
  Få et overblik hos Business Horsens

  • Kender du LikeMind? Her mødes en gruppe ligesindede den tredje fredag i hver måned (sådan cirka) over en snak og en god kop kaffe. Ingen agenda, ingen oplæg og ingen regler. Kun netværk. Alle er velkomne, og det er gratis.
  Læs mere hos LikeMind Horsens.

  Savner du nogle gange et kollegaskab, der får dig til at vende panderynken til et smilehul, når vækkeuret ringer en grå tirsdag morgen?

  Mange horsensianske iværksættere løser ensomheden ved at tjekke ind på et kontorfællesskab med andre branddygtige selvstændige. Det giver dem et unikt arbejdsfællesskab, en bedre forretning, meget sjovere frokostpauser og ekstra motivation på de der dage, hvor dynen er ekstra lun og lokkende.

  De har helt sikkert også plads til dig – vi anbefaler, at du tjekker følgende kontorfællesskaber ud:

  FÆNGSLET 2. Øst

  Bag tremmerne på FÆNGSLET sidder et helt særligt iværksættermiljø og arbejder på deres kløgtige og kreative forretningsidéer. Kontorfællesskabet er for enkeltmands- og mindre virksomheder, der sparrer med hinanden og gør arbejdslivet som selvstændig en hel del sjovere.

  De særlige rammer inspirerer hver dag alle mulige slags iværksættere – lige fra kunstnere, fotografer og designere til anlægsgartnere, antropologer og keramikere. Og måske også dig?

  Kontakt fællesskabet på lejer@faengslet.dk.

  Alley87

  Alley 87 er et kontorfælleskab i hjertet af Horsens by. Her findes særligt mindre teknologivirksomheder og helt nye startups indenfor samme branche. 

  Kontakt DataWise på mail@datawise.dk eller 22 44 56 21.

  Propelhuset

  Propelhuset er et kontorfællesskab, der puster luft under vingerne på hinanden. Her er grafikere, adfærdseksperter, møbeldesignere, marketingentusiaster og tryllekunstnere samlet i samme flyver, og de er ikke karrige med at dele ud af deres viden til fyraftens-talks. 

  Vil du også med ud at flyve? Kontakt Daniel Bach og Kevin Refvik lige her https://propelhuset.dk/p/bliv-pilot. 

  Construction Center Denmark

  Bevæger din start-up sig inden for den brede byggeindustri?

  Så kig forbi Construction Center Denmark, hvor du kan blive en del af et kontorfællesskab med bunker af muligheder for rådgivning inden for forretningsudvikling, venturekapital, innovation og koalitionssamarbejde. Og så får du et stærkt netværk serveret på et skinnende sølvfad oveni.

  Kontakt Jakob Søndergaard på +45 8755 4343 eller skriv til info@constructioncenter.dk.  

  Studentervæksthus

  VIA University College’s studentervæksthus ligger sjovt nok på Campus Horsens. Her kan du som studerende få sparring til at udvikle og realisere dine entreprenante idéer, uanset om det skal være i eget (virksomheds)navn eller for andre.  

  Kontakt Pernille Hjort Boll på +45 87 55 40 54 eller pehb@via.dk