Gå til hovedindhold

Base Erhverv

Hos BASE Erhverv har medarbejderne stor indflydelse på deres eget arbejde. Måske er det en af hemmelighederne bag byggefirmaets imponerende historik.

 • Læs op

Indhold

  Der er ikke så langt mellem byggeskiltene i Horsens og omegn.

  Mange af dem er sat op af BASE Erhverv, som bygger bilhuse, kontorhuse, lagerbygninger og faciliteter til sport og kultur i hele Danmark. Derfor ligger deres nye domicil perfekt placeret ved den nye omfartsvej syd om Horsens. Herfra kan de være til møder i centrum eller på vej ud i landet på motorvejen i løbet af et par minutter.

  Ligesom alle andre virksomheder arbejder BASE Erhverv på at have nye opgaver i pipelinen. Men som noget særligt har de også mennesker i pipelinen. Det er nemlig vigtigt for virksomheden at have de bedste medarbejdere til opgaverne. En af dem, der blev tiltrukket til BASE Erhverv er Jonas Gaardsted Madsen. Han er især glad for de sociale aktiviteter og det store ansvar, man får i virksomheden.

  Mottoet lyder, at man er direktør for sit eget skrivebord. Det giver medarbejderne stor indflydelse på deres eget arbejde og kunderne en meget kort vej fra tale til handling. Måske er det en af hemmelighederne bag byggefirmaets imponerende historik. Siden opstarten i 2003 har medarbejderne stået for flere end 100 byggesager uden én eneste bøde eller retssag.

  BASE Erhverv nyder godt af, at man kan uddanne sig til ingeniør, bygningskonstruk-tør og tømrer med meget mere lige her i Horsens. Derfor har de også altid dygtige praktikanter med på deres spændende byggeprojekter. 

  Hvis du vil høre mere om mulighederne for at gøre karriere hos BASE Erhverv, kan du altid besøge BaseErhverv.dk og se, hvem de mangler for tiden.