Gå til hovedindhold

Gran

Føles dine kolleger lidt som familie? Det gør det for Christina Hansen, der arbejder på Café Gran.

 • Læs op

Indhold

  Ejerne Claus Hald og Eoin Magill har i over ti år skabt et arbejdsfællesskab, der kan kurere selv de mest mandagede, mandag morgener.

  Hvordan bliver kolleger til familie? Den nød har Café Gran knækket midt over ved hver dag at samles før og efter åbningstiden. Her vender de ansatte dagens opgaver og kurerer selv de mest mandagede mandag morgener.

  Café Gran ejes af Claus Hald og Eoin Magill, som siden 2010 har udvidet med både Gran Bar og Möhr steakhouse. Café Gran og Möhr hænger sammen bag kulisserne, så køkkenerne kan hjælpe hinanden, selvom koncepterne er vidt forskellige. Gran er et populært sted at nyde frokost, koncerter og et par gode øl. Möhr har med sin cocktailbar og vinkælder lagt op til mere rolige helaftens-oplevelser med fem-retters menuer eller bøf ad libitum. Det giver de ansatte en helt særlig bredde i deres opgaver.

  Christina Hansen er som restaurantchefens højre hånd et af Gran-familiens vigtige medlemmer. Hun er vild med den frihed, hun oplever på sin arbejdsplads, og så tipper hun om at møde personligt op, hvis du gerne vil lande en stilling i restaurationsbranchen.

  Læs meget mere om Café Gran på www.cafegran.dk.