Gå til hovedindhold

Itelligence

Itelligence rekrutterer medarbejdere fra Aabenraa i syd til Aarhus i nord, fordi arbejdsmiljøet er frit og spækket med tillid.

  • Læs op

Indhold

    Steen vil æde sin gamle sixpence, hvis du kan spotte, hvem der er chef og hvem, der er medarbejder hos Itelligence. Strukturen er nemlig så flad hos IT-konsulenterne, at alle hjælper der, hvor der er brug for dem – og hvor deres kompetencer kan brillere. Nogle kan få din indbakke til at lyse op af bare venlighed og service med deres mails, mens andre kan løse komplekse IT-udfordringer hurtigere, end du får tænkt på at blinke.

    Itelligence rekrutterer medarbejdere fra Aabenraa i syd til Aarhus i nord, fordi arbejdsmiljøet er frit og spækket med tillid. Steen er vild med, at hans arbejdsdage aldrig ligner hinanden, og så er det ingen hemmelighed, at alle opgaver er en haster, når man arbejder i en support-virksomhed. Derfor er Steen og hans kolleger ekstra opmærksomme på også at have det sjovt sammen.

    Og hvem vil ikke også gerne arbejde i en virksomhed, der kan se det sjove i at have en robot? Den er god nok. Hun hedder Pernille Jensen, og du kan bare sende hende en venneanmodning på LinkedIn.

    Læs mere om Itelligence.