Gå til hovedindhold

Nortvig

Det startede som en fritidsinteresse, men i dag er Thomas Nortvig chef for 75 medarbejdere og indehaver af en stor produktionsbygning til at producere elementer af træ.

 • Læs op

Indhold

  Thomas Nortvig ville egentlig bare arbejde på nogle ejendomme i sin fritid ved siden af jobbet som soldat. Men en dag kom han til at købe en lidt for stor ejendom sammen med sin kammerat. Der var for meget arbejde til, at de kunne nå det om aftenen, så de blev nødt til at blive selvstændige for at få tid til det. Siden er det med direktørens egne ord gået slag i slag.

  I dag er Thomas Nortvig chef for 75 medarbejdere og indehaver af knap 10.000 kvadratmeter produktionsbygning. I en af hallerne har A/S Nortvig indrettet en fabrik til produktionen af elementer i træ. Det er blandt andet vægge, som samles med isolering og beklædning i rammer, som er optimeret til det. Tømrerne slipper for at arbejde i regnvejr, og hele byggeriet glider lettere, fordi A/S Nortvig ikke skal bruge lige så lang tid på byggepladsen.

  Der var ikke nogen stor strategi for A/S Nortvig de første mange år. Thomas Nortvig og hans ansatte kastede sig ud i mange forskellige former for renovering og nybyggeri. Men de seneste år har der været fokus på at forbedre løsningen af de element-løsninger, som firmaet er bedst til.

  Når man kommer i lære hos A/S Nortvig, skal man bestemme sig for, hvad man vil specialisere sig som. For Jeppe Winther Bjerre førte det til en stilling som projektleder fra den dag, han var udlært. Nu er han arbejdende projektleder, som både styrer andre medarbejdere og selv løser de opgaver, han er bedst til. Han er glad for at komme ud på opgaver i hele Danmark og alt det ansvar, han har.

  Hvis du også kunne tænke dig at specialisere dig i en del af tømrerfaget, kan du læse mere på nortvig-as.dk.