Gå til hovedindhold

Watery

21-årige Daniel Johannesen driver millionvirksomheden Watery fra Horsens.

 • Læs op

Indhold

  Watery er en webshop, som sælger alt det, du har brug for, når du skal i svømmehallen – lige fra badehætter og svømmebriller til havfruehaler og specialdesignede poser til at bære det hele i.

  En drengedrøm i vild vækst

  Daniel var selv elitesvømmer i sine teenageår. Han og kammeraterne blev trætte af at købe udstyr fra udenlandske hjemmesider. Forsendelsen tog for lang tid, og de unge mennesker savnede rådgivning. Daniel besluttede sig derfor i 2016 for at åbne den webshop, han og vennerne savnede.

  Teenageværelset blev tømt for alt andet end Daniels seng, så der var plads til reoler fyldt med svømmeudstyr. Snart var der alligevel for lidt plads, så den lokale entreprenørvirksomhed CASA hjalp Daniel med en god lejeaftale, og Watery flyttede i et lokale på 150 m2. Det holdt cirka et år, før pladsen igen var for trang, og Watery flyttede til et lager på over 300 m2.

  I dag er Daniel på jagt efter lokaler på 1.500 m2, og de skal findes i Horsens. Her nyder hans virksomhed nemlig godt af opbakningen til iværksættere, gode lejemålspriser og fragtcentralen GLS, der netop er flyttet til. Det betyder, at webshops i og omkring Horsens har den fordel, at de kan vente helt til kl. 21 med at få afhentet pakker, der skal leveres næste dag. 

  Investorer i kø og lokale forbilleder

  Væksten i Watery er så vild, at Christian Stadil og Jesper Buch ville investere 500.000 kr. i Watery, da Daniel pitchede for dem i DR-programmet Løvens Hule. Deres krav passede dog ikke til den unge horsensianers planer om at stå i front for Skandinaviens største online svømmeshop i 2023. Så nu har han i stedet sikret sig fem andre investorer, som giver ham værdifuld sparring inden for online handel.

  Lokalt har Daniel et stort netværk af andre iværksættere inden for branchen, og han ser op til flere start-up-stjerner som den horsensianske webshop Trendhim. Iværksætteren har mildt sagt mange drømme, og én af dem er, at virksomhederne sammen kan være med til at gøre Horsens til en by, hvor webshops samles.

  Læs mere om Watery.